Bezpečnost Vašich osobních údajů je pro mě důležitá.

Zpracování osobních údajů probíhá v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně dalších zákonů a evropským nařízením GDPR, který hájí práva našich návštěvníků a zákazníků proti neoprávněnému zacházení s jejich údaji.

Správce údajů

Souhlasem udělujete mně, fyzické osobě podnikající dle živnostenského zákona nezapsané v obchodním rejstříku, Sabině Follprechtové IČO:06746578, se sídlem Havlíčkova 445/9, 301 00 Plzeň, evidované na Magistrátu města Plzně, aby v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a nařízení GDPR zpracovávala jako správce osobní údaje dle podmínek níže.

V rámci mých webových stránek zpracovávám údaje, které mi můžete poskytnout v rámci vyplnění formuláře, vložení komentáře nebo jiné aktivity související s Vaším dobrovolným sdělením osobních údajů.

Konkrétně zpracovávám následující údaje:

Vyplnění formuláře:

  • Jméno a příjmení
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa

Osobní údaje obsažené ve formuláři spravuji pouze za účelem odpovědi nebo vyřízení vašeho dotazu či poptávky. Vaše osobní údaje nejsou dále zpracovávány ani předávány.

Vložení komentáře:

  • Jméno a příjmení
  • E-mailová adresa

Osobní údaje spravuji za účelem odeslání a identifikace autora komentáře/hodnocení. Ty budou použity výhradně pro technické zajištění této služby a budou odstraněny ihned poté, co pomine důvod jejich zpracováváni nebo lhůta 10 let od okamžiku vložení nebo schválení komentáře/hodnocení.

Zpracování údajů můžete kdykoliv odvolat prostřednictvím e-mailu info@najmisabu.cz.

Další nepřímé údaje:

  • IP adresa
  • Soubory cookies pro účely nabízení relevantního obsahu a usnadnění procházení webových stránek
  • Informace o verzi prohlížeče a operačního systému pro zajištění správného zobrazení webových stránek

Veškeré osobní údaje, které zpracovávám, se snažím v maximální míře zabezpečit proti jejich úniku nebo odcizení. Z tohoto důvodu omezuji jejich manipulaci, kopírování, přenášení nebo přístup k nim jen pro nezbytně nutný účely, ke kterým jste mi udělili souhlas nebo je tento účel definován zákonem.

Mé webové stránky disponují HTTPS protokolem (platným SSL certifikátem) pro šifrované spojení mezi webem a uživatelem, díky čemuž se minimalizuje možnost jejich odcizení během přenosu dat (registrace, přihlašováni, odesílání v rámci formuláře apod.)

Cookies

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás tímto informuji, že mé webové stránky www.najmisabu.cz využívají cookies k identifikaci a sledování návštěvníků, kteří mé  webové stránky používají.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace/vypnutí povolení sběru cookiespoužijte nápovědu vašeho prohlížeče. Má-li váš prohlížeč použití cookies povoleno, vycházím z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

  • právo na přístup k osobním údajům,
  • právo na opravu, resp. doplnění,
  • právo na výmaz,
  • právo na omezení zpracování,
  • právo na přenositelnost údajů,
  • právo vznést námitku,
  • právo nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování s právními či obdobnými účinky, zahrnujíce i profilování.

Svůj požadavek napište na e-mail: info@najmisabu.cz